16:23
Адаптація першокурсників: МДУ проводить опитування серед студентів і кураторів академічних груп

Маріупольський державний університет запрошує студентів І курсу ОС «Бакалавр» взяти участь в опитуванні стосовно адаптації до навчання у закладі вищої освіти. Метою анкетування є отримання зворотного зв'язку для виявлення проблем та подальшого пошуку шляхів їх вирішення.

Також опитування проводиться серед кураторів першокурсників для визначення взаємовідносин між студентами та академічними наставниками. Анкетування повністю анонімне, обробкою результатів займатиметься практичний психолог МДУ Заріна Білоусова.


Важливим завданням університету є створення умов для всебічного розвитку молоді та реалізації її потенціалу. Ключову роль в цьому процесі відіграє адаптація студентів, яка триває протягом першого року навчання. Запорукою пристосування до нового освітнього середовища є психологічне здоров'я: розумння своїх цілей, пріоритетів і власної ідентичності.


Пройти опитування можна на сайтах факультетів за посиланнями:

економіко-правовий факультет

історичний факультет

факультет філології та масових комунікацій

факультет іноземних мов

факультет грецької філології та перекладу


У разі виникнення запитань звертайтеся до практичного психолога Маріупольського держуніверситету на електронну адресу: [email protected] (Заріна Сергіївна).

Переглядів: 258 | Додав: Деканат
Всього коментарів: 0