11:06
Благодійний фонд «Майбутнє в єдності» надаватиме допомогу студентам МДУ, які переїхали з тимчасово окупованих територій

14 листопада відбулася зустріч представників Благодійної організації «Благодійний фонд «Майбутнє в єдності» зі студентами Маріупольського державного університету, які переїхали з тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей.

Директор БО «Благодійний фонд «Майбутнє у єдності» Сергій Погребний та координаторка проєкту «Талановитий стипендіат» Юлія Сидорчук розповіли студентам про напрямки роботи фонду та умови отримання цільової благодійної допомоги для оплати навчання чи проживання у гуртожитку.


По завершенні зустрічі представники фонду підтвердили бажання розвивати співпрацю з університетом, зокрема підтримувати профорієнтаційну діяльність МДУ і надавати стипендії студентам вишу. Наразі вже підписана угода між університетом і фондом про надання благодійної допомоги для оплати контракту студентки МДУ, ще дві угоди знаходяться на етапі оформлення документів.


Діяльність фонду «Майбутнє в єдності» спрямована на надання допомоги талановитим дітям та молоді з Донецької та Луганської областей, які в майбутньому розвиватимуть Україну як незалежну, демократичну, соціальну та правову державу.


Детальну інформацію щодо умов отримання цільової допомоги фонду можна знайти на сайті організації та у Facebook.

Переглядів: 301 | Додав: Деканат
Всього коментарів: 0