14:18
Члени англійських розмовних клубів обговорювали комп'ютерні ігри та вивчали екологічну лексику

5 жовтня в інформаційно-ресурсному центрі «Вікно в Америку», що працює на базі наукової бібліотеки Маріупольського державного університету, відбулося чергове засідання Англійського розмовного клубу любителів кіно (English Speaking Movie Fans Club) під керівництвом старшого викладача кафедри теорії та практики перекладу Яни Панової.

Темою зустрічі стали комп’ютерні ігри. Члени клубу зіграли у гру «My Three» – «Три найулюбленіші комп’ютерні гри у моєму житті». Учасники розповідали про свою захопленість комп’ютерними іграми у дитинстві або, навпаки, про повну байдужість до ігор.


Під час засідання присутні переглянули науково-фантастичний пригодницький фільм Стівена Спілберга «Першому гравцю приготуватися» («Ready Player One»), знятий за однойменним романом Ернеста Клайна. Після перегляду учасники обговорили, що краще: життя у віртуальному вимірі, де можливо все, чи у реальному – з проблемами, обов’язками та рутиною.


Також цього дня пройшло засідання Англійського розмовного клубу для підлітків (English Speaking Club Teens). Під керівництвом волонтерки центру, вчительки англійської мови Наталії Юхименко підлітки вивчали лексику з екологічної тематики: переробки відходів, збереження природних ресурсів та піклування про довкілля.


Детальніше про роботу розмовних клубів можна дізнатися на сторінці центру «Вікно в Америку» у Facebook.

Переглядів: 328 | Додав: Деканат
Всього коментарів: 0