16:43
Члени гуртку «Encounters» переймали досвід ведення бізнесу

Друге жовтневе засідання студентського інтернаціонального гуртка «Encounters» на факультеті грецької філології та перекладу Маріупольського державного університету відвідав американський підприємець Руслан Шалаєв.

Запрошений гість є випускником Університету штату Нью-Йорк у Бінгемтоні та генеральним директором успішних компаній «Vesedia» та «iHub MD» у штаті Конектикут. Своїми досвідом та знаннями Руслан Шалаєв ділився зі студентами спеціальностей «Переклад (англійська)», «Міжнародні відносини» та «Міжнародні економічні відносини».


Під час зустрічі бізнесмен розповів як знайти цільову аудиторію для стартапу, розробити бізнес-проєкт, а також поділився досвідом ведення бізнесу, у якому він працює вже більше 15 років. Студенти із зацікавленням слухали, ставили питання, розповідали про власні напрацювання у сфері підприємництва. Окрім іншого, присутні дізналися багато нової англомовної економічної лексики.


Кафедра теорії та практики перекладу МДУ підтримує ділові відносини з Русланом Шалаєвим не перший рік. Як результат, на підставі угоди про співпрацю студенти мають можливість проходження перекладацької практики та майбутнього працевлаштування.


Гурток «Encounters» працює під керівництвом доцента кафедри теорії та практики перекладу Олени Пефтієвої, засідання якого проходять раз на місяць. Усі охочі узяти участь в англомовних дискусіях можуть звертатися на кафедру теорії та практики перекладу МДУ за адресою: пр. Будівельників, 129, каб. 303 або за телефоном: (0629) 58-82-05.

Переглядів: 300 | Додав: Деканат
Всього коментарів: 0