10:17
День відкритих дверей факультету грецької філології та перекладу (ФОТОЗВІТ)

12 березня 2021 року відбулась онлайн-конференція, присвячена Дню відкритих дверей факультету грецької філології та перекладу.

Декан факультету Шепітько Світлана Віталіївна привітала майбутніх вступників, представила доповідачів та наголосила на престижності навчання на факультеті грецької філології та перекладу.


Педченко Олена Василівна, завідувач кафедри слов'янської філології та перекладу, зацікавила учасників засідання презентацією можливостей та навичок, які можна опанувати під час навчання за освітніми програмами кафедри "Прикладна філологія (російська, англійська)", "Переклад, міжкультурна та ділова комунікація (російська, польська)", "Середня освіта. Російська та англійська мови". Крім того, вона запросила долучитися до Міжнародного проекту Театр-International у якості здобувачів освіти на факультеті грецької філології та перекладу.


Смирнова Марія Сергіївна, завідувач кафедри теорії та практики перекладу, розповіла про одну з найпопулярніших освітніх програм університету "Усний та письмовий переклад (англійська, німецька)", роблячи акцент на яскравому житті здобувачів освіти факультету грецької філології та перекладу, як науковому так і громадському.


Жарікова Юлія Валентинівна, завідувач кафедри грецької філології та перекладу, познайомила абітурієнтів з новою освітньою програмою кафедри "Новогрецька мова та література, англійська мова, переклад", яка надає можливість викладати новогрецьку та англійську мови та працювати перекладачем зазначених мов, розповіла про досвід участі здобувачів кафедри у програмах академічної мобільності Erasmus+ та окреслила географію працевлаштованих випускників кафедри.


Заступник відповідального секретаря приймальної комісії МДУ Кудлай В'ячеслав Олегович ознайомив учасників зустрічі з особливостями Вступної кампанії 2021 року, запропонував план дій та допомогу приймальної комісії всім вступникам під час реєстрації електронних кабінетів та подання документів для вступу.

Переглядів: 243 | Додав: Деканат
Всього коментарів: 0