09:57
До уваги учасників освітнього процесу! У МДУ запроваджено жорсткий карантин до 24 січня

Згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 року про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19 з 19 грудня 2020 року до 28 лютого 2021 року на території Донецької області посилено карантинні обмеження. Крім того, постанова передбачає введення жорсткого карантину з 8 по 24 січня 2021 року.

Відповідно до цього у Маріупольському державному університеті консультації та будь-які форми контроля, заплановані за розкладом, проводитимуться у дистанційному режимі. Студентам відвідувати навчальний заклад у період локдауну заборонено.


З-поміж іншого, під заборону підпадає проведення масових заходів освітнього, наукового, соціального, спортивного та мистецько-розважального характеру, участь у стажуваннях за кордоном студентів і співробітників, а також проведення нарад, перевірок, ліцензійних, атестаційних та акредатаційних експертиз до нормалізанції епідемічної ситуації.


Нагадуємо, що в умовах карантину необхідно використовувати захисні маски або респіратори, уникати скупчення людей і дотримуватися соціальної дистанції у 1,5-2 метри, ретельно мити руки з милом та обробляти антисептичними засобами.


Шановні учасники освітнього процесу, просимо вас дотримуватися усіх запобіжних заходів задля збереження власного здоров’я та здоров’я близьких!

Переглядів: 214 | Додав: Деканат
Всього коментарів: 0