17:08
#єСтипендія: оприлюднені рейтингові списки студентів МДУ за результатами літньої сесії

6 липня відбулося засідання стипендіальної комісії Маріупольського державного університету. Присутні розглянули питання щодо призначення академічних і соціальних стипендій студентам університету за підсумками літньої заліково-екзаменаційної сесії 2021-2022 навчального року.

Члени стипендіальної комісії заслухали звіти деканів за результатами роботи рейтингових комісій на факультетах та інституті. На їх основі затверджені реєстри студентів вишу, які будуть отримувати державні виплати.


Загалом академічну стипендію призначено 363 здобувачам освіти. За особливі успіхи у навчанні 141 студент отримуватиме академічну стипендію у підвищеному розмірі. Також члени комісії прийняли позитивне рішення про призначення соціальних стипендій.


Крім того, на засіданні затвердили 15 претендентів на призначення іменних стипендій. Молодь претендуватиме на грошові відзнаки від Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України, імені Михайла Грушевського, В’ячеслава Чорновола, державних діячів першого українського уряду.


РЕЙТИНГ СТУДЕНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ ГРЕЦЬКОЇ ФІЛОЛОГІЇ ТА ПЕРЕКЛАДУ МДУ

Переглядів: 186 | Додав: Деканат
Всього коментарів: 0