18:48
Факультет грецької філології та перекладу МДУ відкрив двері для майбутніх абітурієнтів

Маріупольський державний університет продовжує знайомити майбутніх абітурієнтів із факультетами. 18 грудня День відкритих дверей пройшов на факультеті грецької філології та перекладу. Школярі дізналися про спеціальності, можливості стажування за кордоном і перспективи працевлаштування, а також поспілкувалися з викладачами та студентами.

У рамках Дня відкритих дверей на факультеті пройшла низка культурно-освітніх заходів, які цікаво презентували спеціальності, за якими здійснюється підготовка майбутніх фахівців.


На локації кафедри теорії та практики перекладу майбутні абітурієнти спробували себе у ролі перекладачів. Школярі подивилися уривок з фільму про Гаррі Поттера мовою оригіналу та спробували перекласти його. Кафедра грецької філології та перекладу підготувала для гостей цікаві запитання про культуру Греції. Перевірити свої знання польської та російської мов, а також світової літератури кожен бажаючий зміг під час вікторини на локації кафедри слов'янської філології та перекладу.


Маріупольський держуніверситет – єдиний заклад вищої освіти України, у структурі якого є факультет грецької філології та перекладу. Факультет здійснює підготовку фахівців за спеціальностями:


Філологія:

  • Мова і література (новогрецька)
  • Переклад (новогрецька)
  • Мова і література (російська)
  • Переклад (українська, російська, польська)
  • Переклад (англійська)

Середня освіта:

  • Мова і література (новогрецька)
  • Мова і література (російська)


Для розвитку інтелектуальних і творчих здібностей молоді на факультеті працюють студентські наукові товариства «Encounters», «ПереКЛАДач», «Фагост» та англомовний театральний гурток.


Випускники факультету грецької філології та перекладу – це кваліфіковані філологи та перекладачі, які успішно працюють в Україні та за кордоном – у Греції, на Кіпрі та в інших країнах.


Здобувайте вищу освіту на факультеті грецької філології та перекладу МДУ!

Переглядів: 348 | Додав: Деканат
Всього коментарів: 0