17:51
Кафедра грецької філології та перекладу МДУ оголошує відеоконкурс серед учнів шкіл та студентів «Моя гордість – моє коріння»

З метою популяризації культури і духовних цінностей, зокрема традицій, звичаїв і обрядів греків Приазов'я серед молоді регіону з 1 листопада 2020 року кафедрою грецької філології та перекладу МДУ оголошено тематичний відеоконкурс серед учнів шкіл та студентів «Моя гордість – моє коріння».

Традиції, звичаї і обряди греків Приазов'я (національні обряди та звичаї, музичні або художні таланти старшого покоління, приготування національних страв тощо) мають бути відображені у конкурсній роботі (відеороліку) за участю представника/ів родини, сусідів, або друзів родини, які мають бажання поділитися сімейними традиціями та передати їх нащадкам. Вимоги та умови участі у конкурсі зазначені у відповідному положенні, затвердженому кафедрою грецької філології та перекладу МДУ.


Відеоконкурс проводиться у 3 етапи:

1. Прийом заявок та відеоробіт учасників ПОДОВЖЕНО до 20 листопада 2020 року.

2. З 21 листопада до 23 листопада 2020 року серед конкурсних робіт відбудеться голосування користувачів соцмереж Facebook та Instagram. Конкурсна робота, яка отримає сумарно найбільшу кількість голосів, буде визнана кращою.

3. 24-25 листопада 2020 року – підбиття підсумків, визначення та оголошення переможців відеоконкурсу, нагородження.


Запрошуємо до участі!

Переглядів: 240 | Додав: Деканат
Всього коментарів: 0