16:15
Хіп-хоп і балет: першокурсники МДУ дебютували з танцювальними номерами

У Маріупольському державному університеті відбувся заключний огляд-конкурс у рамках третього етапу Фестивалю студентської творчості «Дебют-2019». 24 жовтня першокурсники продемонстрували свою майстерність у жанрі «Хореографія».

Виступи учасників оцінювали художній керівник Балет-центру ПК «Молодіжний» Олена Беркова, керівник народного ансамблю народного танцю «Промінь», випускниця МДУ Катерина Пупирєва, соліст народного ансамблю народного танцю «Промінь» Олександр Кабанов.


Свої хореографічні номери учасники представили у трьох категоріях: «Соло», «Дует-тріо», «Танцювальні колективи». Студенти вразили глядачів цікавими рухами і постановками, незвичним костюмами і гримом.


У категорії «Соло» I місце посіли Валерія Подрезенко (факультет іноземних мов) та Аріна Мішутіна (факультет філології та масових комунікацій), друге місце дісталося Катерині Погрібняк (факультет грецької філології та перекладу), третє – Еліні Соколовій (факультет грецької філології та перекладу) та Анні Шишман (економіко-правовий факультет).


У категорії «Дует-тріо» переможцями стали студентки факультету іноземних мов Дарина Єлісєєва та Валерія Подрезенко, друге та третє місця посіли студентки факультету філології та масових комунікацій – дует Ксенії Місюревич і Валерії Єгорової та Ксенії Мюсюревич і Регіни Крижановської.


У категорії «Танцювальні колективи» I місце посів колектив факультету філології та масових комунікацій «Twelve», друге – колектив економіко-правового факультету «Інкогніто», третє місце поділили колектив факультету іноземних мов «Street dance» та колектив факультету грецької філології та перекладу «Клоуни».


Нагородження призерів усіх етапів фестивалю «Дебют-2019» відбудеться під час святкового концерту до Міжнародного дня студента.

Переглядів: 286 | Додав: Деканат
Всього коментарів: 0