12:18
Колектив МДУ вітає декана факультету грецької філології та перекладу Світлану Шепітько з Ювілеєм!

Колектив викладачів, співробітників та студентів Маріупольського державного університету щиро вітає декана факультету грецької філології та перекладу, професора кафедри теорії та практики перекладу Світлану Віталіївну Шепітько з Ювілеєм!

Світлана Віталіївна працює в колективі від моменту створення гуманітарного коледжа при Донецькому державному університеті, з 2012 року очолює факультет грецької філології та перекладу. Вона активно розвиває співпрацю факультету з українськими та зарубіжними партнерами, піклується про підвищення кваліфікації викладачів, підтримує їх наукові пошуки. Колеги, студенти і випускники відзначають її високий професіоналізм, мудрість, уважність і відданість справі.


Світлана Шепітько є авторитетним фахівцем у галузі порівняльної лексикології, перекладу, історії англійської мови, автором понад 90 наукових і науково-методичних публікацій, у тому числі монографій, статей у журналах, які входять до міжнародних наукометричних баз SCOPUS та Web of Science, посібників із грифом МОН України.


За багаторічну сумлінну працю і вагомий внесок у підготовку висококваліфікованих фахівців Світлана Віталіївна була відзначена грамотами і подяками Міністерства освіти і науки України, Донецької облдержадміністрації, Маріупольської міської ради


Шановна Світлано Віталіївно, щиро бажаємо Вам доброго здоров'я, великого Жіночого щастя, сімейного благополуччя, миру, любові та великих успіхів!


З Ювілеєм!

Переглядів: 312 | Додав: Деканат
Всього коментарів: 0