12:21
МДУ «відкрив двері» для майбутніх вступників

30 січня у Маріупольському державному університеті відбувся День відкритих дверей. Вперше за останні два роки майбутні вступники змогли відвідати єдиний класичний виш Донеччини та у неформальній обстановці дізнатися, які можливості надає МДУ.

На початку заходу учнів, їх батьків і вчителів привітав ректор, професор Микола Трофименко. Він розповів про досягнення університету та плани на майбутнє, зокрема відзначив, що з цього року студенти вивчатимуть нову іноземну мову – турецьку, а також розпочнеться будування нового корпусу для навчально-наукового інституту управління.


Подальша програма заходу включала спілкування майбутніх абітурієнтів із викладачами та студентами, а також знайомство зі спеціальностями, серед яких нова – «Середня освіта (Біологія та здоров’я людини)». На семи локаціях, які стали презентаційним майданчиком шести факультетів та інституту управління, проводилися вікторини, конкурси, наукові досліди.


Також на учасників Дня відкритих дверей чекали яскраві фотозони та candy bar. Приємним бонусом заходу став розіграш фірмового худі МДУ серед учнівської молоді.


Перелік предметів у сертифікаті ЗНО та вступних випробувань у 2022 році

Освітній центр «Донбас/Крим-Україна»


Контакти приймальної комісії МДУ:

Адреса: м. Маріуполь, пр. Будівельників, 129а, І поверх, каб. 112

Тел./факс: (0629) 58-70-52, 096-743-74-43

E-mail: [email protected]

Графік роботи:

Понеділок – п’ятниця: з 9:00 до 16:30

Субота: з 9:00 до 13:00

Неділя – вихідний

Переглядів: 231 | Додав: Деканат
Всього коментарів: 0