09:44
МДУ запроваджує дистанційне навчання

У зв’язку із погіршенням епідеміологічної ситуації в Україні, спричиненої поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19), Маріупольський державний університет запроваджує дистанційне навчання з 15 жовтня по 15 листопада.

Заняття проходитимуть за допомогою інформаційно-комунікаційних технологій, зокрема з використанням Навчального порталу МДУ, відео-конференцій на платформах Teams, Zoom, Skype тощо.


Студентам, що мешкають у гуртожитку університету, МДУ забезпечить тимчасовий виїзд на період дистанційного навчання. Право залишитися мають сироти, діти позбавлені батьківського піклування, студенти з тимчасово окупованих територій і «червоних» карантинних зон, іноземні громадяни та особи без громадянства, здобувачі освіти, які проходять практику, поєднують навчання з роботою.


З метою створення безпечних умов проживання буде обмежене відвідування гуртожитка сторонніми особами. Обов'язковим залишається вхід у масках і після проведення температурного скринінгу. У гуртожитку регулярно проводитиметься дезінфекція приміщень, обробити руки можна антисептичними засобами у спеціально відведених місцях.


Шановні співробітники, викладачі та студенти Маріупольського державного університету, дотримуйтеся необхідних заходів безпеки і будьте здорові!

Переглядів: 243 | Додав: Деканат
Всього коментарів: 0