14:33
Міжкафедральний семінар стосовно магістерськи програм з філології

22 жовтня 2021 року міжкафедральний семінар «Магістерські програми з філології: проблеми і перспективи» об’єднав викладачів-філологів трьох факультетів із завідувачами лабораторій навчального відділу університету. Головний спікер семінару, начальник навчального відділу Марія Зіміна, розповіла про моніторинг та перегляд освітніх програм ОС «Магістр», зміни у діючих ОП з урахуванням нових вимог акредитації та Положень МДУ.

Обговорення цих аспектів, наголошення на основних проблемних моментах сприятиме плідній роботі кафедр з вдосконалення змісту підготовки філологів та реалізації програми з підвищення якості освіти. Завідувач навчальної лабораторії з розвитку дистанційного навчання та автоматизованих систем управління Дар’я Дружко ознайомила присутніх з процедурою експертизи дистанційних курсів, що є актуальним фактором розвитку онлайн-навчання в умовах пандемії.


Це вже друга зустріч у такому форматі, де гаранти освітніх програм можуть не тільки обговорити проблемні питання і результати моніторингу ОП, а й отримати інформацію та відповіді на актуальні питання з вдосконалення освітнього процесу, за що щиро вдячні колегам з навчального відділу. Сподіваємося на подальшу плідну працю і конструктивний діалог.

Переглядів: 388 | Додав: Деканат
Всього коментарів: 0