22:34
На факультеті грецької філології та перекладу МДУ пройшов День відкритих дверей

7 травня на факультеті грецької філології та перекладу Маріупольського державного університету пройшов День відкритих дверей. Майбутні абітурієнти познайомилися зі структурою та спеціальностями факультету, дізналися про бази практики, можливості стажування за кордоном і перспективи працевлаштування, поспілкувалися з викладачами та студентами.

На початку заходу з вітальним словом до присутніх звернулися декан факультету грецької філології та перекладу, професор Світлана Шепітько і представники кафедрПро особливості вступної кампанії 2019 року розповіла відповідальний секретар приймальної комісії МДУ Лідія Романенко.


У рамках Дня відкритих дверей на факультеті пройшла низка культурно-освітніх заходів: майстер-клас із розмовної англійської, ознайомче заняття з польської мови, гра-бесіда на тему історії та культури Греції. Також перед гостями виступили студентські театральні і танцювальні колективи, вокалісти і музиканти факультету.


МДУ – єдиний університет України, у структурі якого є факультет грецької філології та перекладу. Факультет здійснює підготовку фахівців за спеціальностями: 

  • Філологія:
    • Мова і література (новогрецька)
    • Переклад (новогрецька)
    • Мова і література (російська)
    • Переклад (українська, російська, польська)
    • Переклад (англійська)
  • Середня освіта:
    • Мова і література (новогрецька)
    • Мова і література (російська)


За підтримки зарубіжних партнерів на факультеті створені Інститут українсько-грецької дружби та елліністичних досліджень, бібліотека елліністичних студій імені Костянтиноса Левендіса, Екзаменаційний центр міжнародної сертифікації знань з новогрецької мови, Центр польської культури. Для розвитку інтелектуальних, дослідницьких, лідерських і творчих здібностей молоді на факультеті працюють студентські наукові товариства «ПереКЛАДач», «Фагост», театральна студія «Антракт», англомовний театральний гурток. 


Випускники факультету грецької філології та перекладу – це кваліфіковані філологи та перекладачі, які успішно працюють у Маріуполі, в Україні та за кордоном. 


Запрошуємо здобувати якісну освіту на факультеті грецької філології та перекладу МДУ!


Перелік предметів у сертифікаті ЗНО та вступних випробувань у 2019 році
Вступ на 1 курс «Бакалавр» на базі атестата

 

Читайте такожРомео і Джульєтта по-грецьки: студенти МДУ представили театральну виставу «Еротокрит»

Переглядів: 373 | Додав: Admin
Всього коментарів: 0