11:15
На факультеті грецької філології та перекладу відбувся круглий стіл на тему «Актуальні проблеми грецької філології та перекладу»

12 травня на факультеті грецької філології та перекладу у Маріупольському державному університеті у дистанційному режимі пройшов щорічний XІ Круглий стіл «Актуальні проблеми грецької філології та перекладу». Цього року у роботі 4 наукових секцій взяли участь 45 студентів та школярів з м. Маріуполя, Одеси, сел. Сартана та Старий Крим

Учасники презентували результати власних досліджень з історії та культури Греції га греків Приазов’я, лінгвокультурології, когнітивної лінгвістики, теорії та практики перекладу, методики викладання новогрецької мови тощо.


Школярі та студенти поділилися результатами своїх наукових пошуків, здійснюваних протягом року, й обговорили сучасні питання грецької філології, перекладу та методики викладання. За підсумками роботи секцій буде виданий збірник тез доповідей учасників Круглого столу«Актуальні проблеми грецької філології та перекладу».

Переглядів: 231 | Додав: Деканат
Всього коментарів: 0