12:28
Напиши статтю на тему фінансів та отримай грант на навчання (прийом конкурсних робіт – до 1 листопада)

Проект Scholarship в Україні запрошує до участі у конкурсі, переможець якого отримає грант на навчання у розмірі 18 000 гривень. Спонсором виступає інформаційний портал про фінанси та банки Finance.ua.

Конкурс проходить з метою заохотити інтерес до фінансів у перспективних журналістів, економістів, аналітиків та студентів інших напрямів, котрим цікава фінансова тематика.


Учасниками конкурсу можуть стати студенти закладів вищої освіти денної та заочної форм навчання. Для участі потрібно написати статтю, есе або невелике дослідження на тему «Розвиток ринку кредитування в Україні у розрізі банків та мікрофінансових організацій». Робота має бути унікальною і ніде раніше не опублікованою. Обсяг тексту - від 2000 до 3000 слів.


Конкурсну роботу з інформацією про учасника та контактними даними необхідно надіслати до 1 листопада через форму зворотнього зв'язку або на адресу [email protected] (у темі листа вказати "Заявка на участь в Scholarship"). Деталі конкурсу розміщені на сторінці проекту.


Оголошення фіналістів відбудеться 15 листопада. Переможець отримає грант на навчання, а троє призерів зможуть безкоштовно відвідати конференцію FinRetail 2019.

Переглядів: 290 | Додав: Деканат
Всього коментарів: 0