14:05
Обговорення проблем й перспектив викладання літератури у Пармському університеті (Італія)

18 та 19 лютого викладачі кафедри слов’янської філології та перекладу Олена Педченко, Наталія Волік та Олександра Рудакова взяли участь у Міжнародній науково-практичній онлайн-конференції «Проблеми й перспективи викладання літератури», організаторами якої стали Пармський університет Італії і Навчально-методичний центр розвитку білінгвізму ім. Льва Товстого (м. Мілан).

У перший день з докладами виступили спікери з багатьох країн світу, зокрема Ізраїлю, Німеччини, Грузії, Канади та США, серед яких відомі методисти, автори підручників, письменники та психологи. Вчені намагалися вирішити головні питання сучасного суспільства: яка роль літератури та читання в житті людини, як спонукати до читання нове покоління в епоху технологічного розвитку й стрімкого ритму життя, та які твори повинні увійти до програм з вивчення літератури.


Наступного дня відбулися майстер-класи й круглі столи з актуальних питань викладання та вивчення літератури, розглянуті новітні техніки роботи з художніми текстами, особливі освітні потреби на заняттях з читання та літератури.

Переглядів: 229 | Додав: Деканат
Всього коментарів: 0