15:04
Оголошується конкурс літературного перекладу у рамках святкування 200-річчя Грецької революції та Грецької визвольної війни

Кафедра грецької філології та перекладу оголошує конкурс літературного перекладу у рамках святкування 200-річчя Грецької революції та Грецької визвольної війни.

 

 

Конкурс проводиться у двох номінаціях та має 3 етапи:

1 етап з 23 лютого до 10 березня 2021 року – виконання перекладів творів у номінаціях з новогрецької мови на українську та оформлення у конкурсні роботи.

Номінація 1 – переклад поетичного твору з новогрецької мови на українську – запропоновано для перекладу вірщ Діонісія Соломоса «Εἰς Φραγκίσκα Φράϊζερ».

Номінація 2 – переклад драматичного твору з новогрецької мови на українську – запропоновано для перекладу уривок п'єси Стелли Міхайліду «Κουρδισμένοι».

2 етап до 12 березня 2021 року – прийом конкурсних робіт.

3 етап до 16 березня 2021 року – підбиття підсумків та оголошення результатів 17 березня 2021 року під час проведення Декади студентської науки 2021.


В кожній номінації журі з числа викладачів кафедри грецької філології та перекладу визначає три призових місця. Всі учасники нагороджуються сертифікатами учасників конкурсу, а переможці – грамотами.


Конкурсні роботи обов’язково разом з заявкою треба надсилати на електронну адресу кафедри грецької філології та перекладу: [email protected]. Авторські права на переклад вказаних творів передаються кафедрі грецької філології та перекладу. За додатковою інформацією про конкурс можна звернутися за електронною адресою кафедри.


Детальніше за посиланням.

Переглядів: 273 | Додав: Деканат
Всього коментарів: 0