15:50
Путівник вступу до МДУ: важливі посилання з роз’ясненнями цьогорічної вступної кампанії

Приймальна комісія Маріупольського державного університету активно інформує абітурієнтів про вступ і роз’яснює особливості цьогорічної вступної кампанії.

Для того, щоб важлива інформація не загубилася у потоці новин, збираємо в одному місці усі корисні посилання.


Вступ на І курс ОС «Бакалавр»

Як вступити на загальних умовах? Тут зібрана інформація про кон’юнктурні та суспільноважливі спеціальності МДУ, Національний мультипредметний тест, мотиваційний лист, терміни подачі документів.


Як вступити за спрощеною процедурою? У матеріалі розповідається про прийом абітурієнтів з тимчасово окупованих і особливо небезпечних територій, терміни подачі заяв і документів на вступ.


Як зареєструвати електронний кабінет вступника? За посиланням надається алгоритм створення особистих електронних кабінетів, через які абітурієнти подаватимуть заяви і документи на вступ до закладу вищої освіти.


Вступ на ІІ та ІІІ курс ОС «Бакалавр»

Як вступити на загальних умовах? За посиланням зібрана інформація про вступні випробування та терміни подачі документів, а також надається актуальний перелік спеціальностей.


Як вступити за спрощеною процедурою? Тут розповідається про прийом до університету випускників коледжів з тимчасово окупованих та особливо небезпечних територій.


Як зареєструвати електронний кабінет вступника? У матеріалі розписано алгоритм створення особистих електронних кабінетів, через які абітурієнти подаватимуть заяви і документи на вступ до закладу вищої освіти.


Вступ на ОС «Магістр»

Як вступити на загальних умовах? У матеріалі розповідається про кон’юнктурні та суспільноважливі спеціальності МДУ, терміни подачі документів, магістерський тест навчальної компетентності та мотиваційний лист, особливості вступу на спеціальності «Право» і «Публічне управління та адміністрування».


Як вступити за спрощеною процедурою? За посиланням можна дізнатися, як випускнику-бакалавру вступити до магістратури своєї Альма-матер на бюджетну форму навчання, а також терміни подачі заяв.


Контакти приймальної комісії МДУ

Адреса: Київ, пр. Повітрофлотський, 31, ІІІ поверх, каб. 334

Телефон для консультації: (096) 743-74-43, (050) 828-03-03

E-mail: [email protected]

Графік роботи:

Понеділок – п’ятниця: з 9:00 до 16:30

Переглядів: 197 | Додав: Деканат
Всього коментарів: 0