15:20
Стипендіальна комісія МДУ затвердила рейтингові списки за результатами зимової сесії

21 лютого відбулося засідання стипендіальної комісії Маріупольського державного університету, на якому розглядалися питання щодо призначення академічних і соціальних стипендій студентам за підсумками зимової заліково-екзаменаційної сесії 2021-2022 навчального року.

Напередодні на факультетах та інституті відбулися два засідання рейтингових комісій – до ліквідації академічних заборгованостей та після. Члени комісій затвердили рейтингові таблиці здобувачів освіти за підсумками навчальної, наукової та соціальної активностей. Після цього вони склали списки молоді, рекомендованої для отримання іменних стипендій. Про це на засіданні відзвітували декани факультетів та заступник директора навчально-наукового інституту управління.


За результатами зимової заліково-екзаменаційної сесії стипендію отримуватимуть 490 студентів, з яких 239 відзначені виплатою у підвищеному розмірі за особливі успіхи у навчанні.


Крім того, на засіданні стипендіальної комісії МДУ затвердили кандидатури студентів на призначення стипендій імені Президента України, Кабінету Міністрів України та державних діячів першого українського уряду. Також присутні прийняли позитивне рішення про призначення соціальних стипендій.


РЕЙТИНГИ СТУДЕНТІВ

Переглядів: 240 | Додав: Деканат
Всього коментарів: 0