16:20
Студенти МДУ отримуватимуть стипендії Кабінету Міністрів України

Студентам Маріупольського державного університету призначені академічні стипендії Кабінету Міністрів України на I семестр 2020/2021 навчального року.

Іменну стипендію отримуватимуть студент ІІІ курсу спеціальності «Переклад (італійська)» Сергій Рашевський та магістрантка спеціальності «Переклад (англійська)» Анастасія Горшкова.


За роки навчання в університеті Сергій та Анастасія зарекомендували себе як старанні, кмітливі та ініціативні студенти. Майбутні перекладачі не тільки відмінно навчаються, а й активно займаються науковою діяльністю, зокрема є постійними учасниками Декади студентської науки МДУ.


Анастасія чудово володіє двома іноземними мовами – англійською та німецькою. Це дозволило дівчині декілька разів поспіль стати призеркою всеукраїнських олімпіад і конкурсів наукових робіт.


У свою чергу, знання іноземних мов допомогло Сергію стати учасником міжнародних стажувань. Студент встиг покращити англійську мову під час молодіжного обміну на Кіпрі, а також вдосконалити знання італійської – під час навчання в Університеті для іноземців міста Перуджа.


Стипендій Кабінету Міністрів України удостоєні 96 кращих студента та студентки українських закладів вищої освіти.


Щиро вітаємо стипендіатів і бажаємо подальших успіхів у навчальній і науковій діяльності!

Переглядів: 231 | Додав: Деканат
Всього коментарів: 0