19:09
Студенти МДУ зустрілися з американськими волонтерами

Магістранти спеціальностей «Переклад (англійська)», «Переклад (новогрецька)» та «Переклад (італійська)» Маріупольського державного університету познайомилися зі студентами-волонтерами Тейлором Джейкобом і Джонатаном Тріппом, які приїхали зі Сполучених Штатів Америки (штати Юта й Айдахо).

Зустріч відбулася у рамках засідання студентського інтернаціонального гуртка «Εncounters», який працює на базі кафедри теорії та практики перекладу під керівництвом доцента Олени Пефтієвої. 


Волонтери познайомили магістрантів із системою освіти і можливостями отримання стипендій на навчання у закладах вищої освіти США. Також вони розповіли чим займаються студенти під час свого gap year (рік перерви між школою та подальшим навчанням) і як викладають англійську мову та літературу для американських старшокласників. 


У рамках гуртка «Εncounters» студенти МДУ мають можливість спілкуватися з носіями англійської мови, практикувати розмовні навички та дізнаватися нову інформацію про культуру, історію та традиції різних країн. Так, у 2018 році на запрошення кафедри зі студентами спілкувалися громадяни США, Норвегії, Нідерландів, Вірменії та Угорщини.


Засідання проходять кожного четверга о 14:30.  За детальною інформацією звертайтеся на кафедру теорії та практики перекладу МДУ (пр. Будівельників, 129, каб. 303) або за телефоном 52-70-16.


Читайте також: Правда про НАТО: студенти МДУ зустрілися із заступником Міністра закордонних справ України

Переглядів: 332 | Додав: Admin
Всього коментарів: 0