16:32
Тепер офіційно: професор Микола Трофименко – ректор МДУ

Професора Миколу Трофименко призначили ректором Маріупольського державного університету. Від 24 грудня він офіційно займатиме посаду керівника вишу протягом наступних п’яти років. Відповідний наказ підписав очільник Міністерства освіти і науки України Сергій Шкарлет.

4 листопада в університеті пройшли вибори ректора МДУ, за підсумками яких Миколу Валерійовича підтримала більшість виборців. Університетська спільнота схвально прийняла його передвиборчу програму та виказала всебічну підтримку у її реалізації.


З такою командою професіоналів, якими є викладачі та співробітники університету, активною та прогресивною молоддю, якими є наші студенти, я певен, що за п’ять років МДУ матиме великі здобутки та стане одним із провідних вишів Донеччини. Ми продовжимо рухатися у напрямках, які сприяли становленню і зміцненню Маріупольського університету, а також візьмемо курс за сучасними напрямками, що відкриють нові перспективи перед вишем, зокрема, вдосконаленню технологій дистанційного навчання та впровадженню діджиталізації,

– ректор МДУ Микола Трофименко.


Професійне становлення Миколи Трофименка тісно пов’язане з Маріупольським університетом. В його стінах він здобув вищу освіту, знайшов своє призвання як науковця та дипломата. Ще будучі магістрантом Микола Трофименко став завідувачем відділу міжнародних зв’язків МДУ, а після 9 років обіймав посаду проректора з міжнародних зв’язків.


Щиро вітаємо нового ректора і бажаємо великих успіхів на новій відповідальній посаді!

Переглядів: 263 | Додав: Деканат
Всього коментарів: 0