14:30
У центрі «Вікно в Америку» члени Англійських розмовних клубів святкували День Подяки і дивилися мультфільм «Монстри на канікулах»

16 листопада в інформаційно-ресурсному центрі «Вікно в Америку», що працює на базі наукової бібліотеки Маріупольського державного університету, відбулося чергове засідання Англійського розмовного клубу для підлітків (English Speaking Club Teens). Засідання було присвячене Дню Подяки (Thanksgiving Day), який американці святкують в останній четвер листопада.

Від волонтерки центру, вчительки англійської мови Наталії Юхименко підлітки дізналися про історію виникнення та особливості святкування Дня Подяки у США. Присутні уявили себе за урочистим столом та подякували за все прекрасне, що мають у своєму житті, після чого спробували розв’язувати тематичний кросворд.


Другу частину уроку члени клубу присвятили складанню речень у Present Simple та Present Continuous Tenses, а також вивчили, як правильно поєднувати англійські дієслова із закінченням на -ing.


Цього ж дня члени Англійського розмовного клубу любителів кіно (English Speaking Movie Fans Club) переглянули американський комедійний мультфільм «Монстри на канікулах» (Hotel Transylvania), після чого керівник клубу, старший викладач кафедри теорії та практики перекладу МДУ Яна Панова запропонувала присутнім пограти у гру «My Three» і поділитися один з одним трьома божевільними вчинками, про які вони б ніколи не розповіли батькам.

Переглядів: 283 | Додав: Деканат
Всього коментарів: 0