16:02
У центрі «Вікно в Америку» святкували Геловін та обговорювали роль минулого для людини

В інформаційно-ресурсному центрі «Вікно в Америку», що працює на базі наукової бібліотеки Маріупольського державного університету, під керівництвом старшого викладача кафедри теорії та практики перекладу Яни Панової відбулося засідання Англійського розмовного клубу любителів кіно (English Speaking Movie Fans Club).

Цього разу учасники клубу обрали для перегляду американський пригодницький екшн режисера Майкла Ньюела «Принц Персії: Піски Часу» («Prince of Persia: The Sands of Time»). Прихильники англійської мови ділилися на команди та дискутували на тему відносин між братами, та чи важко працювати і, навіть, керувати, країною разом із родичами. Головним питанням для обговорювання стало минуле – чи потрібно повертатися до нього і намагатися змінити, або краще відпустити і жити далі.


Наприкінці засідання присутні зіграли у гру «My Three», темою якої стали «Три події минулого, які ви б хотіли змінити, або в які б ви хотіли повернутися». За словами учасників, більшість з них хотіла б мати можливість повернутися у дитинство, або повернути втрачене кохання.


Також цього дня до свята Геловіну пройшло засідання Англійського розмовного клубу для підлітків (English Speaking Club Teens). Волонтерка центру, вчителька англійської мови Наталія Юхименко розповіла підліткам історію виникнення свята, традиції та цікаві факти, наприклад, скільки грошей витрачають у США на солодощі до Геловіну та що раніше прикрашали замість гарбуза.


Також учасники засідання розв’язували складні містичні кросворди і розкривали таємниці один одного у грі «Name Your Favorite». Наприкінці зустрічі під вигуки «trick or treat» діти отримали святкові солодощі.


Детальніше про роботу розмовних клубів можна дізнатися на сторінці центру «Вікно в Америку» у Facebook.

Переглядів: 308 | Додав: Деканат
Всього коментарів: 0