10:42
У МДУ нагородили переможниць конкурсу творчих робіт «Ларнака – візитівка Кіпру»

У Маріупольському державному університеті оголосили результати конкурсу творчих робіт «Ларнака – візитівка Кіпру».

Конкурс проводиться щороку з ініціативи Організації туристичного розвитку міста Ларнаки (Кіпр), Почесного Генерального консульства Республіки Кіпр у Маріуполі та МДУ. Його мета – формування у молоді навичок застосування інформаційних технологій, стимулювання незалежного мислення і творчої діяльности, розвиток винахідливості при підготовці друкованої та електронної продукції, а також створення єдиного інформаційного простору між Маріуполем і Ларнакою.


За підсумками конкурсу I місце посіла студентка ІІІ курсу спеціальності «Переклад (новогрецька)» Альона Афоніна, яка написала вірш про Ларнаку новогрецькою мовою, II місце – її одногрупниця Марина Алєксєєнко, яка зробила пам’ятну листівку ручної роботи про Ларнаку. III місце посіли студентки третьокурсниці Яна Шкурат («Філологія. Мова та література (новогрецька)») і Лілія Соляник («Середня освіта (новогрецька)»), які створили яскравий плакат.


Грамотами і цінними призами студенток нагородила старший викладач кафедри грецької філології та перекладу Евеліна Рябченко.

Переглядів: 329 | Додав: Деканат
Всього коментарів: 0