14:35
У МДУ пройшла конференція трудового колективу

18 лютого у Маріупольському державному університеті пройшла конференція трудового колективу. Захід відбувся у дистанційному форматі на платформі Zoom.

У конференції взяли участь 98 делегатів із числа співробітників, викладачів і студентів університету. Засідання відкрила голова конференції, перший проректор, професор Олена Булатова.


На початку конференції делегати заслухали звіт ректора, професора Миколи Трофименка про результати діяльності Маріупольського університету за 2020 рік. Микола Валерійович розповів про наукові й освітні досягнення викладачів і студентів, а також окреслив ключові напрями роботи на майбутній рік, серед яких розширення міжнародної діяльності та розвиток комунікативної стратегії вишу. На завершення він подякував колегам за добросовісну та плідну працю.


Під час обговорення доповіді ректора виступили голова первинної профспілкової організації співробітників та студентів МДУ Оксана Сивак і голова студентської ради Ганна Андрющук. Делегати конференції взяли до відома викладену інформацію й одноголосно визнали результати діяльності університету задовільними.


З-поміж іншого, начальник відділу з питань запобігання та виявлення корупції Алла Новікова доповіла про результати Антикорупційної програми МДУ у 2020 році і плани її виконання на 2021 рік. Відповідно до порядку денного делегати конференції трудового колективу затвердили кандидатуру професора Костянтина Балабанова до складу Вченої ради Маріупольського університету з числа виборних представників від кафедри міжнародних відносин та зовнішньої політики.


Також були оговорені оновлений склад Комісії по трудових спорах, зміни до Положення про конференцію трудового колективу факультету Маріупольського державного університету та інше.

Переглядів: 254 | Додав: Деканат
Всього коментарів: 0