16:38
У МДУ пройшла низка профорієнтаційних зустрічей із рекрутерами Маріупольського міського центру зайнятості

Протягом жовтня у Маріупольському державному університеті пройшла низка зустрічей представників відділу рекрутингу Маріупольського міського центру зайнятості зі студентами старших курсів. Заходи проходили за сприяння навчальної лабораторії з організації практик та працевлаштування випускників МДУ.

З метою інформування молоді про нові можливості у сфері пошуку роботи до університету завітали провідні фахівці з питань зайнятості відділу рекрутингу ММЦЗ Крістіна Білоус та Владислава Кобилко.


Фахівці презентували нові сервіси центру, де публікуються актуальні вакансії та інформація про роботодавців, а саме мапу вакансій Маріуполя на платформі Google та канал у Telegram «Рекрутинг Маріуполь», розповіли про основні напрямки роботи відділу рекрутингу. Старшокурсники познайомилися зі структурою та особливостями роботи центру, дізналися, як відслідковувати вакансії та подати резюме.


Наприкінці зустрічі студенти мали можливість задати питання та заповнити резюме для формування зовнішнього кадрового резерву.

Переглядів: 268 | Додав: Деканат
Всього коментарів: 0