11:26
Запрошуємо взяти участь у літніх інститутах з американістики (подача заявок – до 6 січня)

Студенти I-III курсів закладів вищої освіти мають можливість взяти участь у конкурсному відборі для участі у літніх інститутах з американістики, які проводяться в університетах та коледжах Сполучених Штатів Америки.

Програма фінансується Бюро у справах освіти та культури Державного департаменту США. Відбір учасників здійснюються відділом преси, освіти та культури Посольства США в Україні.


Літні інститути з американістики є академічними семінарами високого рівня, які мають три основних напрямки із вивчення американського громадянського суспільства, підприємництва та економічного зростання, освіти та працевлаштування молоді.


Оцінювання кандидатів здійснюватиметься на підставі їхнього досвіду, академічних досягнень, знання англійської мови та досвіду громадської роботи та волонтерства. Перевага надаватиметься студентам, які не мають попереднього академічного досвіду у США.


Заявка складається з аплікаційної форми і персонального мотиваційного листа. Кінцневий термін подачі заявок – 6 січня 2020 року.


Детальніше за посиланням або на сайті Посольства США в Україні.

Переглядів: 294 | Додав: Деканат
Всього коментарів: 0