20:52
Вітаємо першокурсників МДУ із початком навчального року!

Маріупольський державний університет вітає студентів із першим днем навчання. Цього року на ОС «Бакалавр» вступили близько 500 хлопців і дівчат із Донецької, Луганської, Запорізької, Днепропетровської, Харківської, Одеської, Хмельницької та Київської областей. Приємно відзначити, що більшість першокурсників – випускники закладів середньої освіти Маріуполя. Молодь здобуватиме вищу освіту за 37 спеціальностями денної та заочної форм навчання.

Великі звершення починаються з малого. Студентство – цікавий і важливий період у житті, з якого розпочинається яскравий шлях до омріяної професії.


Попереду на першокурсників чекають безліч можливостей проявити себе у навчанні, науці, творчості та громадській діяльності. Закладений в університеті міцний фундамент із знань та вмінь допоможе талановитій, цілеспрямованій і розумній молоді стати високваліфікованими фахівцями, затребуваними в Україні та за кордоном.


З нагоди початку навчального року Почесний Генеральний консул Республіки Кіпр у Маріуполі, професор МДУ Костянтин Балабанов звернувся з вітальним словом до першокурсників та словами вдячності їхнім батькам.


Бажаємо з гордістю носити звання студента Маріупольського державного університету! 

Нехай студентські роки будуть сповнені відкриттями, звершеннями та перемогами!

Переглядів: 219 | Додав: Деканат
Всього коментарів: 0