09:50
Як студенту МДУ заселитися у гуртожиток в Києві?

Маріупольський державний університет розпочинає поселення студентів у гуртожиток №8 Київського національного університету будівництва та архітектури за адресою: Київ, проспект Лобановського, 10.

Для поселення молоді необхідно надати адміністрації гуртожитку наступний перелік документів: паспорт, студентський квиток, результат флюорографії, 3 фото розміром 3х4 см.


Укласти декларацію з сімейним лікарем та пройти флюорографію можна за адресою: Київ, вул. Політехнічна 25/29. Телефон для консультації з лікарем: 044-236-32-04.


Оплата проживання у гуртожитку здійснюється після заселення. Сума за місяць складає 800 грн, оплату необхідно внести за 6 місяців.


Звертаємо увагу, що перед заселенням у гуртожиток необхідно впевнитися, що особисті дані студента є у списках, які складали куратори академічних груп. Для уточнення інформації необхідно надіслати листа на електронну адресу [email protected]. У темі листа потрібно написати «Заселення у гуртожиток», після чого вказати ім'я, прізвище, курс і спеціальність.


У разі, якщо студент не надавав дані куратору академічної групи, потрібно заповнити форму реєстрації за посиланням.

Переглядів: 316 | Додав: Деканат
Всього коментарів: 0