19:57
МДУ оновив Стратегічний план розвитку

Вчена рада Маріупольського державного університету ухвалила низку важливих рішень щодо організації роботи вишу на 2022-2023 навчальний рік.

Під час засідання представники академічної спільноти МДУ підбили підсумки минулого навчального року та визначили пріоритетні напрямки роботи на новий, обговорили особливості організації освітнього процесу у І семестрі та затвердили організаційну структуру університету.


З урахуванням довгострокових перспектив діяльності вишу, важливим питанням стало затвердження Стратегічного плану розвитку МДУ на 2021-2025 роки у новій редакції. Вона враховує специфіку роботи закладу вищої освіти в умовах тимчасового переміщення.


Оновлений Стратегічний план розвитку на 2021-2025 роки


Перегляд Стратегічного плану розвитку, оновлення місії та візії стали результатом участі Маріупольського університету у проєкті «Зміцнення переміщених українських університетів задля сталого розвитку», що реалізується Програмою імені Фулбрайта в Україні. Освітяни МДУ отримали експертне консультування та грант на реалізацію проєкту «Розробка брендбуку та інтер'єрних рішень кампусу МДУ».

Переглядів: 337 | Додав: Деканат
Всього коментарів: 0